Bas C: Batterij is binnen

18 - 09 - 2015

Dag begon zoals gewoonlijk hier: om 08:00 uur ontbijt en 08:30 uur ochtend update van het team. Na de update gaan werken. We kregen tijdens de ochtend update te horen dat er een hele kleine kans bestaat dat vandaag de batterij aankomt, het wordt waarschijnlijk maandag. We hadden gehoopt dat deze al een week eerder was aangekomen, maar helaas. Dan bestaat er nog de kans dat de batterij  72 uur quarantaine gehouden moet worden, dus eind volgende week pas bij ons. Dit heeft gevolgen voor de testplannen die we hebben.

Na een ochtend werken gingen we voor de lunch weer terug naar Kormilda. Daar kreeg Liselotte telefoon dat we vandaag toch de batterij al op kunnen halen. Helemaal goed dus! Daarnaast was er nog wel een puntje omtrent testen. We kunnen op Hidden Valley testen, maar verzekering is dan verplicht. Aan het einde van de dag kreeg Tom telefoon dat dat ook geregeld was. Een batterij die gearriveerd is dus we kunnen rijden en een testlocatie die ons alleen maar extra voordelen geeft voor straks de kwalificatie van de Challenge. Al met al dus een top dag!

Om half 5 hadden ze bij Sitzler een barbecue georganiseerd. Van half 5 tot 6 met ons team en werknemers van Sitzler om elkaar te leren kennen. Na een woordje van Michael Sitzler zelf en Tom werd de barbecue geopend. Het leek meer op een voorafje dan een volledige maaltijd, maar dat mocht de pret niet drukken. Toen iets na 6 uur stelde wij voor om te helpen met opruimen. 5 Minuten later was iedereen van Sitzler weg en alleen wij waren er nog om alles op te ruimen. Kon er wel om lachen over wat daar zo snel gebeurde.

Bij terugkomst bij Kormilda zijn we wat gaan kaarten, muziek erbij. Met een aantal mensen nog wat gaan sporten om de dag af te sluiten. Morgen een dag werken op het programma, nu dus inclusief batterij voor de auto.