Liselotte: Start trip-up

02 - 09 - 2015

Naar de trip up keek ik best wel uit, voor mijn gevoel begon het hier pas echt. De eerste dag moesten we een behoorlijk stuk rijden, om te zorgen dat we niet in de regen hoefden te kamperen. Nou… dat was goed gelukt! Zeiknat stonden we in een storm ons kampement op te bouwen in de meest trieste kampeeromgeving die je ooit gezien hebt. Ik zie ons daar nog staan. Tevergeefs probeerden we de tenten in vorm te brengen.
Ondertussen probeerde Martijn iets wat op spaghetti moest lijken te maken. De saus was zó verregend dat deze gewoon van je bord af dreef. We vluchtten de auto’s en trailer in om daar te eten. Vreemd genoeg was de sfeer nog steeds top en we lachten om onszelf, triest hoopje verregende wereldverbeteraars. Het waaide ontzettend hard, wat de hele situatie nóg kouder maakte. Mijn hele lichaam was in de survivalmodus en ik besloot in één van de auto’s te gaan liggen. Daar lag ik dan. Als dit kamperen is, is het niks voor mij. Ik wil douchen, ik wil een bed en ik wil mijn tanden poetsen.