News

Recent news

Podcasts

Op zoek naar de zon
Een podcast over Solar Team Eindhoven: een team bestaande uit 26 studenten dat zich een jaar lang inzet om een zonneauto te bouwen waarmee zij de industrie willen inspireren. In deze podcast kom je alles te weten over wat wij doen, waar we voor staan, wat het inhoudt om een zonneauto te bouwen en hoe we ons voorbereiden op het WK in Australië.
Een zonne-auto is maar het begin…

In deze aflevering leer je wat een zonneauto nou echt bijzonder maakt, en hoe we zorgen dat ons project financieel mogelijk is.

Let's connect on

Vind jij het gaaf om samen met een team van gemotiveerde en multidisciplinaire studenten je skills in te zetten om van A tot Z je eigen voertuig te bedenken, ontwerpen, bouwen en presenteren? Ja? Dan is Solar Team Eindhoven iets voor jou!

In september start je (fulltime) samen met een compleet nieuw team aan jouw avontuur en een grote nieuwe uitdaging voor Solar Team Eindhoven. Je brengt je theoretische kennis in de praktijk en ontwikkelt je professionele skills. Wil je meer weten over het team en de functies? Kijk op www.solarteameindhoven.nl/sollicitatie of kom naar een van onze online recruitment borrels op vrijdag 5 of 12 juni tussen 16:00-18:00 via Teams:

teams.microsoft.com/dl/launcher/launcher.html?url=%2f_%23%2fl%2fmeetup-join%2f19%3ameeting_ZTNkNT...

Ga jij de uitdaging aan?💪🏆
... See MoreSee Less

View on Facebook

Wil jij met een groep super gemotiveerde studenten werken aan je eigen ultieme project? Dan heb je nog tot 5 juni om je aan te melden voor het nieuwe team! Kijk snel op onze website www.solarteameindhoven.nl/sollicitatie of meld je meteen aan via de link: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdIf5sZeRfSqNowFaX6Lhwz0iHUEvLJswWqET0BIxj4UTzAkA/viewform.

Foto door Bart van Overbeeke
... See MoreSee Less

View on Facebook

Heb je wat tijd over en wil je graag je eigen Stella Era ☀️ in de tuin hebben rijden? We verkopen weer onze eigen bouwpakketjes! 🛠️🚗 #zonneauto

Voor meer info: https://solarteameindhoven.nl/merchandise/

#solarpower #stellaera

Credits aan @BvOFotografie voor de foto 📸 van de echte Era!

De Stella Era van @SolarEHV is ‘Laadpaal op wielen’ als living lab. Studenten @TUeindhoven wonnen in oktober vorig jaar voor de 4e keer de Bridgestone World Solar Challenge. In de klasse 'vierpersoons gezinsauto' lieten zij de concurrentie ver achter zich. https://www.raivereniging.nl/nieuws/nieuwsberichten/gomobility/0511-laadpaal-op-wielen-als-living-lab.html

Wij op zoek naar nieuwe studenten die de uitdaging aan willen gaan om de volgende stap te zetten naar een wereld met mobiliteit op zonne-energie.🌞🌏 Durf jij de uitdaging aan? Meld je dan nu aan via dit interesseformulier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdIf5sZeRfSqNowFaX6Lhwz0iHUEvLJswWqET0BIxj4UTzAkA/viewform

Load More...